Succesvol Coming out weekend

Op 11 oktober 2018 heeft voorzitter Rick Davis in drie gemeenten de vlag gehesen samen met wethouders en burgemeester. Er zijn ook afspraken gemaakt om volgend jaar in meer gemeenten en zorginstellingen samen de vlag te hijsen. Deze zijn gelijk notarieel vastgelegd tijdens de Meet4Match netwerkavond van Samen in de Regio. Het wordt voor het bestuur van COC West-Brabant volgend jaar een drukke Coming Out dag.

Als invaller voor COC Tilburg/Breda heeft Rick in gemeente Etten-Leur niet alleen voor het eerst de regenboogvlag gehesen maar ook het eerste transgender huwelijk van de gemeente bijgewoond. Wij wensen Eva en Emma het allerbeste toe in hun leven samen als vrouw en vrouw.

Maar verder waren er nog meer activiteiten. De filmvertoning Girl in de City Bioscoop Roosendaal was een succes. Het bracht ook genoeg gespreksstof tijdens de nabespreking en borrel in cafe de drie weesgegroetjes. Een gezellige mix van jong en oud was aanwezig.

En als afsluiting van het weekend waren de ontmoetingen van Jong&Out en de All4Friends groep op zondag ook druk bezocht. Zeker ook dankzij het weer en de aanwezige najaarskermis. Op naar de volgende meetings op 11 november!

oktober 15, 2018